x10

Környezetápolás

Csapatunk a napelemek tisztításán felül a környezetápolásra is nagy hangsúlyt fektet. Megrendelői igényeknek megfelelően a zöldfelület ápolását és gyomirtását is elvégezzük, így biztosítva a folyamatosan rendezett erőművi környezet fenntartását.

Kérjen ajánlatot

Ajánlatkérés

Teljes körű szolgáltatás egész évben:

gyomirtás, kaszálás környezetápolás napelemei környékén

Habár az időjárási tényezők eltérőek lehetnek, sajnos a legtöbb esetben elkerülhetetlen, hogy rendszeres időközönként karbantartsuk az általunk fenntartott erőművek környezetét is a panelek tisztítása mellett. Mi is ennek tudatában kínáljuk a karbantartáshoz szükséges gyomirtás és kaszálás szolgáltatásunkat, amellyel jelentős terhet veszünk le ügyfeleink válláról.

Ha Ön is szeretné egy kézben tartani napelemei tisztítását és környezetük karbantartását, akkor keressen minket bizalommal. Akár egész évben ránk bízhatja naperőművét, a gyomproblémáját mi orvosoljuk.

Komplex megoldásokat kínálunk partnereinknek, ezzel hosszú távon támogatva napelemeik termelési hatékonyságának megőrzését.

A környezetvédelemre is odafigyelünk. Növényvédelmi munkálatokról igény esetén a szükséges hatósági dokumentumokat kiállítjuk.

Az ország teljes területére megrendelhető szolgáltatásunk! Ajánlatkérő űrlapunk segítségével küldje el nekünk üzenetét vagy keressen minket közvetlen elérhetőségeinken:

Ajánlatkérés

Akár egész évben ránk bízhatja naperőművét, a gyomproblémáját mi orvosoljuk.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!