Amit az eső nem tud lemosni, mi lemossuk!

24

Rólunk

Hazánk egyetlen, kizárólag napelem panel tisztítási munkálatokra szakosodott vállakozás aként komplex megoldásokat kínálunk energiatudatos ügyfeleinknek.

Munkavégzésünk során kiemelt figyelmet fordítunk a magas szintű minőségbiztosításra, a precíz és szakszerű kivitelezésre. A napelem tisztítás mellett az erőművek környezetének ápolásában is ügyfeleink segítségére vagyunk (gyomirtás, kaszálás).

Maximális hatékonyság = 100% tisztaság

Ajánlatkérés

Az esővíz segít a napelemek tisztaságának fenntartásában, azonban nem képes minden szennyeződést lemosni. Apróságnak tűnő foltok idővel azonban komolyabb károkat okozhatnak a paneleken.

Célunk, hogy ezeket a különböző forrásokból származó szennyeződések eltávolításuk , az általuk okozott 7-10%-os teljesítménycsökkenést minimalizáljuk . A mezőgazdaságból, iparból, közlekedésből és a környezetből származó szennyeződések tartós felhalmozódása hosszútávon jelentős veszteséget okozhat.

Könnyen kiszámítható, hogy egy 0,5 MW-os rendszer esetében ez 7-10%-os veszteség éves szinten, vagy a beruházás megtérülési idejét tekintve jelentős veszteséget képez.

Célunk, hogy hosszútávú együttműködéseket alakítsunk ki partnereinkkel, éves karbantartásként szolgáló takarítással biztosítva a magasabb hozamot és a gyorsabb megtérülést.

Az ország teljes területén vállalunk megbízásokat! Bizonyára az Ön által fenntartott napelemek tisztításában és szükség esetén környezetük karbantartásában is segíthetünk.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!